Hlavní obsah
Článek

Slavné sestry z klanu Kardashian-Jenner opět vyrazily společně na dovolenou. Vydaly se do své oblíbené destinace na ostrovy Turks a Caicos a k potěšení fanoušků se už všechny stihly pochlubit snímky v bikinách.

Zatímco nejstarší z klanu Kourtney (44) okouzlila svou figurou v titěrných bikinách už minulý týden, je to nyní Khloé (39), o níž se mluví nejvíce. Ta se pochlubila plochým bříškem při společné opalovačce s Kourtney, ale i snímkem svých strií, na které je dle vlastních slov hrdá. Na fotografii ovšem více než strie zaujalo sledující spíš zmiňované ploché bříško.

Khloé je údajně v nejlepší formě svého života a zdá se, že z klanu není jediná. Svými bujnými přednostmi upoutala pozornost i Kylie (26). Poprsí, o jehož pravosti se hojně spekuluje, se skutečně zdá být čím dál tím větší.

A nebyla by to Kim (43), kdyby za sestrami zaostávala. Tentokrát ale nejslavnější z klanu její sestry trochu zastínily. Není známo, jestli na ostrovy vyrazila i druhá nejmladší Kendall (28), ta se ovšem pochlubila zadečkem v bikinách už při nedávné koupačce v Palm Springs s Kourtney.

Která ze slavných sester je podle vás nejvíc sexy?
Kourtney Kardashian
20,8 %
Kim Kardashian
8,6 %
Khloé Kardashian
6,5 %
Kylie Jenner
56,6 %
Kendall Jenner
7,5 %
Celkem hlasovalo 18102 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám