Hlavní obsah
Článek

Její rodina šokovala prohlášením, že po dvaceti sériích a 14 letech na obrazovkách končí reality show Keeping Up With The Kardashians. Ale nejstarší z klanu Kourtney (45) se tím nenechala zdeptat a užila si den plný slunce. Na Instagramu se podělila o sexy snímek v růžových bikinách.

Kourtney se udržuje ve formě pravidelným cvičením a zdravou stravou, v posledních letech se ale zaměřila také na svou duševní pohodu. V minulosti se několikrát vyjádřila, že nechce pokračovat s rodinnou reality show, nakonec se ale vždy nechala přesvědčit k další sérii.

„Nenaplňovalo mě to a prostředí se stalo až moc toxickým na to, aby mi to zabíralo tolik času,“ sdělila před časem arabskému Vogue. „Život plynul hrozně rychle, i když jsem si dopřála pauza, abych se mohla víc věnovat dětem.“

Trojnásobná maminka doplnila, že si do té doby neuvědomila, jak moc je pro ni důležité být tu pro své ratolesti. Kourtney má tři děti s podnikatelem Scottem Disickem, který se v rodinné show také pravidelně objevoval.

Disick v posledních letech chodil s modelkou Sofiou Richie, ale letos se rozešli. Od té doby tráví stále více času s Kourtney a dětmi. S Kardashian byl předtím ve vztahu deset let, než jí došla trpělivost kvůli jeho záletům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám