Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scott Disick (37) a Sofia Richie (25) už údajně netvoří pár. Podle Us Weekly se rozešli po téměř třech letech vztahu. Dle jejich zdrojů to mezi dvojící skřípalo už několik týdnů. Přesněji od té doby, co byl Disick v léčebně.

Podle zdrojů Page Six se zámožný podnikatel, který má tři děti s Kourtney Kardashian (45), vrátil ke starým zlozvykům a Sofiu to zkrátka přestalo bavit. Disick v minulosti hodně hýřil a svou ex z klanu Kardashian během desetiletého vztahu často podváděl. Uklidnil se až po Sofiině boku.

Disick před několika dny oslavil 37. narozeniny a na ranč do Utahu, kde slavil, ho doprovodila právě jeho bývalá a jejich tři děti, jak dokumentovali na Instagramu, zatímco Sofia trávila čas s přáteli v Malibu.

Sofia a Scott začali randit v létě 2017. Vztah to nebyl úplně klidný a nejednou se spekulovalo o rozchodu. Nakonec to ale vypadalo, že slavný bouřlivák vedle nejmladší dcery Lionela Richieho opravdu zkrotl. Modelka měla i hezký vztah s jeho dětmi a dokonce trávili dovolené všichni společně i s Kourtney.

Reklama

Další články

Načítám