Hlavní obsah
Článek

Za peníze si holt všechno nekoupíte. To se potvrdilo i zámožnému podnikateli Scottu Disickovi (36), který proslul vztahem s Kourtney Kardashian (44), nejstarší z klanu Kardashian-Jenner, s níž má tři děti. Ačkoliv už s Kourtney netvoří pár a tři roky randí s mladší modelkou Sofiou Richie (25), stále se pravidelně objevuje v jejich rodinné reality show.

Vyšlo najevo, že Disick, který měl i v minulosti psychické problémy, na tom byl v průběhu pandemie koronaviru tak zle, že se dokonce odebral na léčení. Během karantény si dle zdrojů E! News jeho současná partnerka všimla, že je něco v nepořádku. Sama si nevěděla rady, a tak dokonce kontaktovala samotnou Kardashian, aby pomohla. Společnými silami docílily toho, že Scott začal své problémy řešit a přesunul se do léčebného zařízení v L.A.

Tam se měl podle jeho právníka Martyho Singera vypořádat s traumaty z minulosti, které si s sebou nese od smrti rodičů a mají dodnes vliv na jeho psychiku. Upozornil, že šlo pouze o řešení psychických problémů, nikoliv o problémy se závislostmi.

O jeho pobytu se však dozvěděla média, podle Singera došlo k narušení soukromí ze strany zařízení, a tak byl Disick nucen pobyt po týdnu ukončit a vrátit se domů. Momentálně se chystá podniknout právní kroky proti dané léčebně.

Sofia, která sama v minulosti trpěla psychickými problémy, je prý partnerovi velkou oporou. Byla to právě ona, kdo na něj apeloval, aby vyhledal odbornou pomoc. Než se Disick odebral na léčení trávili karanténu společně v jejich domě v Malibu.

Reklama

Další články

Načítám