Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kourtney Kardashian (45) se pochlubila na Instagramu sérií snímků, které pořídila během nedávné návštěvy sídla její matky Kris Jenner v Palm Springs. Fanoušci ocenili především fotografii v titěrných bikinách, na níž vynikla její dokonalá postava.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Palm Springs disposable

Příspěvek sdílený Kourtney Kardashian (@kourtneykardash), Bře 24, 2020 v 1:33 PDT

Figura Kourtney působí o něco přirozenějším dojmem než křivky jejích slavných sester. A přitom se nemučí ani přísnými dietami. Pouze se vyhýbá lepku a laktóze, potraviny, které je obsahují, u ní doma ani nenajdete. V poslední době také sází na vývar z kostí, který někdy pije i po litrech.

Na dalších snímcích, které Kourtney sdílela, jsou vidět její dovádějící ratolesti Reign (5), Penelope (7) a Mason (10), jak si hrají s dětmi její sestry Kim Kardashian. Kourtney, stejně jako Kim a řada dalších, zůstává nyní s dětmi v izolaci. Děti doma i učí, ale jistě se už nemůže dočkat, až budou zase moci bezstarostně dovádět venku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám