Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem měsíce se Kim Kardashian (43) objevila na pařížském týdnu módy v latexovém modelu, který vypadal nejen velmi nepohodlně, ale především těsně. Nejeden fanoušek si pokládal otázku, jak své křivky do takové parády vůbec nasoukala. Odpověď poskytla televizní hvězda sama v rodinné reality show. A oblékání šlo opravdu ztěžka.

Diváci pořadu Keeping Up With The Kardashians byli svědky toho, jak se Kim souká do nepoddajného modelu z dílny Balmain. Problémy měla hlavně s dolním dílem. A když latex konečně obepnul její křivky, neubránila se upřímné reakci: „Do p*dele, moje kůže bolí.“

Její starší sestra Kourtney (45) oblékla model ze stejného materiálu, a i ona měla při oblékání problémy. A to má výrazně drobnější postavu než Kim. „Jak v tom půjdeme na záchod?“ dožadovala se Kourtney odpovědi v ukázce nejnovějšího dílu oblíbené americké show.

V modelech se slavné sestry objevily na několika akcích v rámci fashion weeku, včetně bohoslužby Kanyeho Westa nebo přehlídky Balenciaga. Kim dokonce vystřídala tři různé verze outfitu. Dost možná jí tedy převlékání zabralo víc času než pózování fotografům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám