Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo to ví, ale slavné sestry z klanu Kardashian-Jenner jsou vášnivými lyžařkami a snowboardistkami. Každoročně vyráží za těmito sporty společně do těch nejluxusnějších destinací a letošní Silvestr nebyl výjimkou. Kourtney Kardashian (45) i Kendall (28) však evidentně postrádaly slunce a pláž. A tak se rozhodly, že zapózují v bikinách za každou cenu. Co na tom, že za nimi leží metrové závěje sněhu místo písčité pláže.

Obě obuly boty do sněhu, Kourtney dokonce oblékla i bundu, kterou však nechala rozepnutou, aby patřičně vynikla její postava. Nezapomněla ani zapózovat zezadu s vyšpuleným zadečkem. Kendall byla o něco otužilejší a oblékla pouze chlupatou pokrývku hlavy. Jako profesionální modelka je na extrémní podmínky při focení nejspíš zvyklá.

Do Aspenu zavítala také Kim s manželem Kanyem Westem a Paris Hilton, nechyběl ani otec dětí Kourtney Kardashian Scott Disick s přítelkyní Sofií Richie. Svou bývalou a současnou partnerku přivedl Disick na společnou dovolenou už podruhé. Nechal se slyšet, že jsou to nejdůležitější ženy v jeho životě, a tak nejspíš ocenil, že si k sobě našly cestu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám