Hlavní obsah
Článek

Kourtney Kardashian (45) opravdu neztrácí čas. Po 15měsíčním vztahu s alžírským modelem Younesem Bendjimou (25), který skončil v srpnu, už znovu randí. A pokud jste si mysleli, že matka tří dětí, které čtyřicítka klepe na dveře, bude toužit po vztahu s o něco vyspělejším samcem, jste na omylu.

Zalovila totiž ještě v mladších vodách než naposledy a nabrnkla si modela se jménem Luka Sabbat. Sabbatovi v baru sice ještě ani nenalijí alkohol, neboť je mu pouhých 20 let, ale to Kourtney zřejmě vůbec nevadí.

Dvojice si vyšla na večeři již několikrát a podle zdrojů Hollywoodlife.com se k sobě docela mají. Kardashian se nejednou nechala slyšet, že by ji muži jejího věku nezvládli. Sama se na 39 necítí. Líbí se jí prý, že má nad mladšími partnery moc, a dokonce si přijde víc sexy než kdy dřív.

Kourtney byla téměř deset let ve vztahu se Scottem Disickem, se kterým má tři děti. S Disickem se rozešla definitivně v létě 2015 a ráda by dohnala, co během jejich vztahu zameškala. Sabbat byl oproti tomu naposledy spojován s dcerou Cindy Crawford Kaiou Gerber, které je teprve 17. Tomu říkáme změna. Uvidíme, jak dlouho to těmto dvěma vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám