Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Členky slavné rodiny se neustále přetahují o pozornost. Jejich křivky nesmí polevit, jinak se pozornost přesune na někoho jiného. Kim Kardashian (43) a Kourtney Kardashian (44) jsou na pláži rovnocennými soupeřkami.

Slavné maminky spolu vyrazily do Karibiku, kde si ale na souostroví Turks a Caicos moc klidu neužily. Dostaly se k nim totiž zprávy o tom, že mediální hvězdou číslo jedna je momentálně v USA jejich sestra Khloe Kardashian (39). A to ještě předtím, než porodila holčičku. Ukázalo se totiž, že otec jejího dítěte Tristan Thompson jí byl nevěrný.

Kim a Kourtney stačily na pláži nafotit dostatek materiálu pro jejich instagramové profily a vrátily se zpátky do Kalifornie, aby sestru podpořily místo jejího basketbalisty.

Kardashianky se v Karibiku činily a vystavovaly se ve dvoudílných plavkách. Kourtney, která je maminkou Masona (8), Penelope (5) a Reigna (3), zvolila černé bikiny. Dvoudílné růžové plavky oblékla Kim, která má také tři děti. North (4) a Sainta (2) porodila sama, tříměsíční Chicago jí odnosila náhradní matka.

Která sestra je v plavkách více sexy?
Kourtney Kardashian
60,9 %
Kim Kardashian
10,7 %
Obě vypadají božsky
28,4 %
Celkem hlasovalo 1167 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám