Hlavní obsah
Článek

Zpočátku to vypadalo, že Sofia Richie (19) bude jen dalším skalpem na seznamu Scotta Disicka (34). Láska je ale neopustila ani po osmi měsících, což je v případě expartnera Kourtney Kardashian (45) dost nečekané.

Zpěvák Lionel Richie se může stavět na hlavu, ale jeho dcera se rozhodla udělat kariéru i jako přítelkyně slavných mužů. Nevyšlo jí to s Brooklynem Beckhamem, Justinem Bieberem ani Lewisem Hamiltonem. Nakonec skončila v náruči zkušeného milovníka Scotta Disicka. Sofia už ve světě šoubyznysu získala bohaté zkušenosti, a to ještě ani neoslavila dvacáté narozeniny.

Disick je pověstný krátkými známostmi. V roce 2015 se rozešel s Kourtney Kardashian, která je matkou jeho tří dětí, a od té doby si krásky v jeho ložnici podávaly dveře. Sofia je už jeho dvanáctou známostí. S žádnou z nich ale Scott nevydržel tak dlouho.

Patnáctiletý věkový rozdíl pro ně není překážkou, Sofia známého proutníka ještě neomrzela. Možná to bude tím, že spolu většinu času tráví na dovolených, kde před ním vystavuje sexy tělíčko v bikinách. Nejinak tomu bylo v Mexiku, kde se jeden druhého nemohli nabažit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám