Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od chvíle, kdy tento románek vyšel najevo, budil v jejich domovské zemi velmi silné emoce. Bohužel pouze negativní. A tak vzal jeden z největších proutníků Hollywoodu a otec tří dětí Kourtney Kardashian (45) Scott Disick (34) svoji mladičkou přítelkyni, dceru slavného amerického zpěváka Lionela Richieho (68) Sofii (19), co nejdál od všech nepřejícných škarohlídů. Pro romantický útěk z USA si vybrali italské Benátky. Tam jsou relativně v bezpečí, a nemusí se nikomu zpovídat.

Poté, co se s ním starší sestra realitní hvězdy Kim Kardashian (43) kvůli nevěrám rozešla, Disick šel z mejdanu na mejdan a užíval si nabyté svobody jak utržený ze řetězu. Je to sympaťák, takže o děvčata žádnou nouzi neměl. A že mezi nimi bylo slavných žen! Jenže prudérní Američané mu ne a ne odpustit, že všem bylo kolem dvaceti let, mnohým ještě podstatně míň.

A když se po jeho boku objevila mladičká modelka, dcera zpěváka, kterého znají celé Spojené státy, Disick to v novinách pěkně schytal a zpěvák Lionel Richie prohlásil, že Disick je muž závislý na sexu a jemu jako milujícímu otci to tak drásá srdce, až má obavy, aby to vůbec přežil. S pocitem, že dcera už má nadosmrti pošramocenou pověst, se není čemu divit.

Jenže... Od chvíle, kdy se v novinách objevily první choulostivé fotky těch dvou, uběhlo už pár týdnů, a přestože se všichni mezitím na adresu čtyřiatřicetiletého playboye vykřičeli, jeho jako by se to ani netýkalo. Se svojí mladičkou Sofií se k sobě stále mají jako dvě hrdličky, cestují, svět je nezajímá a zaslepeni láskou si užívají jen jeden druhého. A kde že jsou prognózy vykreslující Sofii jako chuděrku, které si ten „zvrhlík“, stejně jako všech ostatních, užije jen na jednu noc a se zlomeným srdcem ji odkopne? Vždyť to, co ti dva spolu zatím, a nejen nyní v Evropě, prožívají, není nic jiného než čistá esence romantiky.

Reklama

Další články

Načítám