Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od polibku ke společné procházce ruku v ruce už zbýval jen kousek. A už je to tady! Scott Disick (34), milovník žen a otec tří dětí televizní hvězdičky Kourtney Kardashian (45), se veřejně přihlásil k tomu, co v posledních dnech nedalo spát některým západním bulvárním médiím.

Pařmen s velmi blízkým vztahem k náctiletým děvčatům jednu z nich přiznal jako jeho srdci nejbližší. Když ho o víkendu načapal paparazzi, jak se na miamské pláži líbá s devatenáctiletou dcerou slavného amerického zpěváka Lionela Richieho (68), dalo se z toho, sice s odřenýma ušima, ale pořád ještě vymluvit.

Jenže Disick nic takového neudělal a s modelkou Sofií Richie (19) vesele randí dál. Jeho lehce pochroumaná pověst záletníka ji očividně neodradila. A tak si ti dva užívají vzájemné romantiky na Miami Beach (i přes jejich věkový rozdíl a Disickovy závazky) dál. Jak jen tohle dopadne?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám