Hlavní obsah
Článek

Zapomeňte na podivně tvarovanou Kim Kardashian (43)! Mnohem blíže k sexsymbolu má její starší sestra Kourtney Kardashian (45).

Sestry z ostře sledované americké rodiny si jsou moc dobře vědomy pomíjivosti slávy. Ze sestavy pěti televizních celebrit, jejichž soukromí sleduje reality show Keeping Up with the Kardashians, je momentálně pro změnu nejvíce v kurzu ta nejstarší z nich. Osmatřicetiletá Kourtney je prototypem ženy, která si po splnění mateřských povinností naplno užívá další životní fázi.

Bouřlivý vztah se Scottem Disickem, který je otcem jejích tří dětí, už Kourtney ukončila a zaměřila se na zajíčky, čemuž musela samozřejmě přizpůsobit své křivky. Teď už se může pochlubit dokonalou figurou, jíž údajně neodolal ani Justin Bieber (30).

Kourtney si momentálně užívá přítomnost o 14 let mladšího milence jménem Younes Bendjima. Nejstarší Kardashianka je ve skvělé formě, takže věkový rozdíl v jejich případě není vůbec patrný. Na pobřeží francouzského Saint Tropez se od sebe nehnuli ani na krok.

Reklama

Další články

Načítám