Hlavní obsah
Článek

Se zadkem už další díru do světa neudělá, tak se populární Kim Kardashian (43) snaží zaujmout alespoň svým doposud pěkným poprsím. Není to poprvé, co v poslední době láká fanoušky svým hrudníkem, je ovšem otázkou, jestli se jí to povede. Její popularita je postavená na bizarní skutečnosti, že Kim má velký zadek, který měl ovšem pevné tvary a byl jaksi v souladu se zbytkem postavy i lehce exotickým zjevem této celebrity s arménskými kořeny. Zkrátka to, co by jinou ženu zničilo, Kim ve skutečnosti proslavilo a vydělalo jí milióny.

Jenže nyní nejde dlouhodobý pokles popularity této hvězdy zastavit. Producenti show Keeping Up with the Kardashians jsou nervózní a lámou si hlavu, jak z toho ven. Částečné řešení nabídly samy Kardashianky, ačkoliv nebylo zřejmě nijak plánováno.

V momentě, kdy v jednom z posledních dílů exhibovala nejstarší ze sester Kourtney (44) nahá, sledovanost náhle prudce vzrostla. Produkce si zamnula ruce, ale nepříjemné je to pro Kim, která byla hlavní postavou celého projektu a musí poslední dobou vnímat, jak moc se divákům okoukala.

Miliónový zadek už prostě netáhne. Do nedávna šlo jen o nudu, ale když média včetně Super.cz přinesla snímky jejího těla zezadu z poslední dovolené, spousta skalních fanoušků vystřízlivěla. Sexy už na tom nebylo vážně nic. Kim zadek zanedbala, přestože byl zdrojem jejího blahobytu. Málokdo snese pohled na roztékající se nyní už spíše beztvaré hýždě a extrémní celulitidu, která je patrná už z dálky. To Američané neodpouští.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám