Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco jeho slavné sesterstvo váhu úspěšně redukuje, on sám si bere příklad spíš ze své těhotné partnerky Blac Chyny (27). Hubnoucí mise Roba Kardashiana, která ještě začátkem roku vypadala poměrně nadějně, je zřejmě u konce. Devětadvacetiletý člen populárního klanu se pravděpodobně rozhodl v tom svou milou nenechat samotnou...

Snímky nastávajících rodičů byly pořízeny v neděli během jejich ‚baby shower‘ - oslav na počest jejich nenarozeného potomka, které jsou v USA velmi populární. Dvojice párty pořádala ve Woodland Hills v Kalifornii a účastnila se jí řada jejich přátel včetně Scotta Disicka, s nímž má všechny své tři děti Robova nejstarší sestra Kourtney (45).

Z rodinných příslušníků ovšem jinak nebyl na akci nikdo, jelikož tou dobou se většina z nich nacházela v Paříži na týdnu módy, kde Robovu sestru Kim (43) o pár hodin později přepadli na hotelovém apartmá ozbrojení lupiči, kteří jí odcizili šperky za stovky miliónů korun a způsobili jí značný psychický šok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám