Hlavní obsah
Článek

Tahle pohledná sedmatřicetiletá televizní celebrita se poslední dobou začíná opět nebezpečně sbližovat se svým problémovým ex, s nímž počala všechny tři své děti. Jinak tomu nebylo ani v pondělí, kdy si sexy brunetka zašla zacvičit krátce poté, co za ní její večírkový princ přijel...

Bulvárně zběhlejší čtenáři už mají dávno jasno, řeč je o Kourtney Kardashian (44). Ta se na rozdíl od mladších sester Kim a Khloé nikdy nemusela trápit výkyvy váhy, a to dokonce ani po porodech. Pochopitelně ale ani ona nemá bezchybnou postavu zadarmo. V pondělí si dala do těla v posilovně v Calabasas, kde musela svým úborem pánské klientele fitka způsobit perné chvilky. Udržet zírání na uzdě se nakonec nepodařilo ani jejímu bodyguardovi.

Nápaditý komplet sportovní podprsenky a legín s potiskem číslic neměl chybu. Takhle jí nebude dlouho trvat znovu k sobě přitáhnout záletného otce svých dětí se sklony k alkoholu Scotta Disicka, k němuž ji to očividně i po několika rozchodech a usmířeních pořád táhne. Možná by si měla vzít příklad ze sestry Khloé, která nakonec dala podobně smýšlejícímu manželovi Lamaru Odomovi definitivní sbohem a momentálně si užívá náklonnosti mnohem mladších a pohlednějších basketbalistů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám