Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ne na pořádnou párty, tak kam jinam se odvážně oháknout než na koncert popové divy Beyoncé (42). A nebyly by to Kardashianky, kdyby takovou událost podcenily...

Program na sobotní noc momentálně nezadaných sester Khloé (39) a Kourtney Kardashian (45) byl nad slunce jasný. V kalifornské Pasadeně vystupovala Beyoncé v rámci svého již sedmého turné Formation, které odstartovalo koncem dubna na Floridě na podporu aktuálního alba Lemonade. A zatímco model Kourtney nenadchl ani neurazil, její mladší ségra působila při odchodu ze stadiónu Rose Bowl jako noční přízrak, z něhož svítila do dáli pouze rozměrná zadnice.

Hned následujícího rána si ovšem pro obě sestry přichystal jejich osobní trenér Don Brooks výzvu v podobě uběhnutí dvou mílí, tedy 3,2 kilometru. Byla to do cvičení už nějaký čas pořádně zakousnutá Khloé, kdo ani po pár hodinách spánku neprotestoval, to naopak Kourtney nevěřila vlastním uším a tuhle ranní rozcvičku bojkotovala. Na rozdíl od mladších sester Kim a Khloé si ovšem Kourtney lelkování může dovolit. Parádní figura jí byla dána do vínku a drží si ji bez větší námahy i po třech dětech.

Reklama

Další články

Načítám