Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nenapravitelný sukničkář Scott Disick (32) má nové děvče. Po definitivním rozchodu s matkou svých tří dětí Kourtney Kardashian (45) nějaký čas konečně beztrestně vymetal striptýzové bary, než zakotvil u mladičké Christine Burke. Jejich románek prý trvá už několik týdnů.

Pohlednou modelku vzal Scott v úterý do obchodu se šperky a začátkem měsíce dokonce i na dovolenou do prázdninového sídla svého kamaráda v Mexiku, kam v minulosti jezdil i se svou devítiletou známostí Kourtney. Christine se o několik fotografií z resortu Casa Aramara podělila i na svém Instagramu.

Při pohledu na útlou brunetku pracující pro agenturu Next Models v Los Angeles si nelze nevšimnout její podoby s mladší sestrou jeho ex Kendall Jenner (28). Oběma je navíc dvacet let.

Kourtney to ale nejspíš vůbec neřeší a momentálně se Scottem vychází lépe než v době, kdy byli pár. Navíc se i kvůli dětem pravidelně vídají. Však ani ona nevyšla na prázdno, užívá si totiž také se zajíčkem, a to rovnou s Justinem Bieberem (30).

Reklama

Další články

Načítám