Hlavní obsah
Článek

Kourtney Kardashian (44) o víkendu sdílela na sociální síti první fotografii se sestrou Kim (43) od porodu jejího syna Sainta. Ačkoli tím zvědavým fandům téhle vypečené televizní rodinky jistě udělala radost, zároveň si mnozí neušetřili komentář, co že se to stalo s Kiminým obličejem. Manželka Kanyeho Westa pochopitelně pořád vypadá skvěle, ale tak nějak jinak...

„Co se to stalo s obličejem Kim?“ ptal se jeden z komentujících, další pak přidal: „Pobotoxová Kimmy????“ a dál už se komentáře podobného charakteru jen množily.

Ohlasy tak nakonec rozhodně nesklidila postava, kterou Kim po porodu pořád tolik řeší. Fanoušci začali spekulovat, že Kim využila období schovávání se před světem, než opět zhubne těhotenská kila, k plastice. Podle některých je téměř k nepoznání, další dokonce váhali, zda je na fotografii vůbec ona.

Podobným spekulacím ovšem čelila Kim už během těhotenství a tehdy změny odůvodnila následovně: „Nemám jako těhotná žádné výplně ani botox, jak některá média uváděla. Museli byste být vážně blázni, kdybyste takhle ohrožovali vaše dítě! Každý, kdo byl těhotný nebo přibral, ví, že se vaše tvář změní. Mám větší nos, tváře plnější a ústa oteklá,“ tvrdila tehdy Kim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám