Hlavní obsah
Článek

Dům snů se stal noční můrou! Nejstarší ze sester Kardashianových Kourtney (44) objevila v honosné nemovitosti, kterou nedávno pořizovala se svým mužem Scottem Disickem, nebezpečnou plíseň. Manželé byli nuceni se i s dvěma dětmi na čas odstěhovat. Od pondělí tak pobývají v hotelu.

Luxusní sídlo v Beverly Hills se šesti ložnicemi a devíti koupelnami v přepočtu za 156 miliónů korun v prominentní čtvrti Calabasas koupili od známého hráče amerického fotbalu Keyshawna Johnsona teprve před necelým půlrokem.

Podle TMZ objevil plíseň na stěnách pod nátěrem barvy řemeslník, který v ložnici instaloval světla a další příslušenství. Na doporučení lékařů Kourtney dům opustila i s celou rodinou ihned po tomto zjištění i proto, že je ve vysokém stadiu těhotenství. Kardashian se údajně chystá podat žalobu na osobu, která stav domu před koupí zatajila.

Právník Keyshawna v prohlášení uvedl: "Na domě nebyly způsobeny žádné škody. Jedná se o nový dům, který byl postaven před méně než deseti lety. Nikdy neměl žádné problémy s vodou nebo špatným stavem.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám