Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kardashianovi jsou úzce spjatou bohatou americkou rodinou, která se nezdráhá nejintimnější okamžiky sdílet se zbytkem světa prostřednictvím své rodinné reality show. Ve včerejším velkém finále show Keeping Up With The Kardashians dokonce nejstarší ze slavných sester Kourtney (45) rodila své druhé dítě a rozhodně se nenechala točit jen těsně před začátkem porodu v nemocnici a následně s děťátkem v náručí, ale celý průběh příchodu na svět malé Penelope byl zaznamenán a televizní diváci se tak mohli podívat, jak vše probíhalo.

Mnohé z maminek se stydí k porodu přizvat i tatínka dítěte, to ale rozhodně není případ Kourtney Kardashian. Na sále ve chvíli jejího porodu byla kromě lékařů a sester nejen početná rodina - sestry Kim, Khloe, Kendall a Kylie, bratr Rob, matka Kris a partner Scott Disick, ale i kameraman a jeho prostřednictvím následně i milióny Američanů, kteří pravidelně fascinovaně usedají k televizím, aby si pustili další příběhy ze života těchto - podle mnohých - pseudocelebrit, které se proslavily jen tím, že mají plno peněz.

Reklama

Další články

Načítám