Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neoficiální titul nejslavnějšího člena rodiny Kardashianových stále patří jednatřicetileté Kim, ale její o polovinu mladší sestra Kendall jí pomalu šlape na paty. Její nezpochybnitelná krása, vysoká postava a štíhlost se uplatňují především v modelingu a při pohledu na její poslední fotografie pořízené pro magazín Genlux nikdo nemůže namítat, že by Kendall spadl úspěch do klína díky protekci...

Zdá se, že Kendall má i přes nízký věk v hlavě srovnané, kudy se chce v životě ubírat. Ačkoli ostatní členové rodiny v čele s Kim Kardashian (43), jejími sestrami Khloe (39) a Kourtney (45) i maminkou Kris Jenner (56) se starají hlavně o to, aby se objevovaly v jejich reality show Keeping Up With The Kardashians, Kendall se jich poněkud straní. Svědomitě pracuje na sobě a své kariéře, vybírá si zajímavé zakázky a podle zastupující agentury se chová jako profesionálka bez hvězdných manýrů.

Kendall Jenner má s Kim Kardashian stejnou maminku Kris Jenner. Ta se po úmrtí bývalého manžela, advokáta Roberta Kardashiana vdala za bývalého olympijského vítěze v desetiboji Bruce Jennera. S ním počala kromě Kendall ještě o rok mladší Kylie.

Reklama

Další články

Načítám