Hlavní obsah
Článek

Jsou to teprve teenagerky, ale krásou a modelingovými úspěchy už slušně šlapou na paty svým slavnějším starším sestrám Kim (43), Khloé (39) a Kourtney (45). Naposledy Kendall a Kylie Jenner ozdobily obálku australského vydání časopisu Girlfriend. Stylisté je navíc upravili do retro stylu, a tak se dívky usmívají od bazénu v plavkách a účesech připomínajících 50. léta.

Samotné focení se uskutečnilo již v první polovině loňského roku. Kendall i Kylie dokonce loni v květnu poslaly na Instagram malou ochutnávku, ale v tištěné formě se objevují až nyní. Fotografii titulní strany magazínu na sociální síť nyní poslala patnáctiletá Kylie a komentovala ji slovy: „Ahoj lidi! Kendall a já jsme tak nadšené z naší obálky únorového čísla časopisu Girlfriend. Doufáme, že vy z Austrálie si ji koupíte.“

Kendall a Kylie mají za sebou už nejedno focení, ale sólově se v této branži zatím lépe prosazuje sedmnáctiletá Kendall, která se pyšní krásnou symetrickou tváří, alabastrovou pletí a štíhlou postavou s výškou 178 centimetrů. Jako jediná ze všech sester tak má reálnou šanci se v modelingu prosadit i sama za sebe, bez ohledu na slavné příbuzné.

Reklama

Další články

Načítám