Hlavní obsah
Článek

Během pěti let budování vlastní popularity ušly sestry Kardashianovy dlouhou cestu. Z pěkných brunetek narozených do dobré rodiny se staly celebrity první kategorie a dnes už existuje v jejich domovině USA snad jen hrstka lidí, kteří by ani o jedné z nich nikdy neslyšeli. Ale jak Kim (43), Khloé (39) a Kourtney (44) začínaly? Jak vypadaly, když se společně poprvé svlékaly do plavek?

Nejmladší a zároveň nejvyšší z této trojice Khloé ve čtvrtek poslala na svůj blog záběr z focení, na němž má jako jediná ze sesterského tria na hlavě sexy kudrnaté ‚prstýnky‘. Dnes přitom každá účinkuje v úspěšné rodinné reality show Keeping Up with the Kardashians, kde všechny nechávají intimně nahlédnout do svých životů. Zároveň mají vlastní řadu spodního prádla a módní řetězec D-A-S-H.

Jak se zdá, Khloé měla dlouhou chvíli, a tak se prohrabovala starými fotoalby. Kromě tohoto snímku totiž našla a sdílela s fanoušky i jeden, kde je hlavní aktérkou její sestra Kim, která usnula se slunečními brýlemi na nose a podle Khloé vypadala jako mýval.

Reklama

Další články

Načítám