Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Divoká Kim Kardashian (43) se před lety jedním pořádně peprným videem proslavila a zdá se, že si s kontroverzními nahrávkami nedá pokoj ani dnes. Kim je totiž součástí nového videa, které nahrála spolu se svými sestrami Kourtney (45), teprve čtrnáctiletou Kylie i o dva roky starší Kendall. V sexuálně laděném klipu na píseň Hypnotize od zesnulého amerického rappera Notorious B.I.G. asistuje navíc matka všech slavných sester Kris Jenner (56) s manželem a otcem teenagerek Brucem Jennerem (62).

Kim s rodinou tančí na palubě jachty, přičemž nejmladší ze sester Kylie a Kendall se ještě s podobně starými kamarádkami vlní na hudbu pouze v bikinách. Kris Jenner si poté nechá naplácat na zadek od manžela, samotná Kim se ještě předvede v růžových bikinách a nakonec jsou bohatí Kardashianovi zasypáni bankovkami. Tušíte, jaký mělo mít toto zvláštní video smysl? Nám zatím uniká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám