Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotenství Kláře Vytiskové (38) velmi sluší. O tom jsme se mohli přesvědčit na začátku února, kdy se zpěvačka poprvé veřejně ukázala s bříškem, a naposledy pak tento týden, když s ostatními kolegy upozorňovala na chystaný druhý ročník nového Metronome Festivalu Prague.

Těhulka to má už za pár, svého druhého potomka by měla přivést na svět v květnu. Dlouho ale zahálet nebude, už o měsíc později, konkrétně od 23. do 24. června, hodlá vyrazit na pražské Výstaviště na zmíněný festival, kde plánuje dokonce vystupovat. „Já do svých akcí ráda zapojuji i rodinu. Beru ji do studia, chci s dětmi trávit co nejvíce času. Vím, že když dělám práci, která mě naplňuje, tak jsem šťastná a šťastná máma je dobrá máma. Mám to vychytané tak, že vím, že vystoupení na Metronomu je venku, trvá tři čtvrtě hodiny, takže nedlouho, a v podstatě to je taková procházka na čerstvém vzduchu spojená s muzikou, takže děti budu brát s sebou a hravě to zmákneme. Je to takový relax v přírodě. Moc se těším za sebe i za děti,“ prozradila Klára.

A jaké novinky připravuje? „Víte, když jsem těhotná, tak mě často líbá múza. Hrozně moc skládám písničky. Mám to teď trošku náročnější, chystám oblečky, připravuji pokojíčky a do toho v noci usedám k pianu a dodělávám písničky, které chci ještě vydat, než porodím. A pak je ve svém programu představím i na Výstavišti spolu s mojí tradiční klasikou,“ dodala Klára Vytisková.

Kromě extravagantní zpěvačky na festivalu vystoupí plejáda domácích i zahraničních interpretů, pro něž je připraveno pět scén. Z mezinárodních hvězd do Prahy dorazí třeba jeden z nejpopulárnějších hudebníků Sting, britští Kasabian, Ester Rada, které kritici říkají etiopská Aretha Franklin, z domácích hvězd nebudou chybět například David Koller, Ewa Farna, Lenny či Monkey Business s Matějem Ruppertem.

Poslední zmíněná kapela plánuje na akci složit poctu zpěváku Georgi Michaelovi a zahraje jeho největší hity. „Hodně se na to těšíme a lidé nebudou mít možnost vidět stejné vystoupení nikde jinde,“ řekl zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert, více však zatím prozrazovat nechce. O kapele je známo, že chová velký respekt k britskému hudebníkovi, který zemřel loni v březnu.

Související témata:
Metronome Festival Prague

Reklama

Další články

Načítám