Hlavní obsah
Článek

Začátek svého druhého těhotenství neprožívala Klára Vytisková (38) zcela bez problémů. Zpěvačka byla prý velmi unavená a hodně spala.

„První těhotenství je větší pohoda. Když jsem byla unavená, tak jsem si šla lehnout, když jsem měla hlad, tak jsem si šla pro dortík do cukrárny. Teď, když mám malé dítě, tak jsem tolik neodpočívala. Začátek byl divočejší a pořád bych spala,” srovnávala bývalá porotkyně SuperStar první těhotenství s tím druhým.

Klára by měla přivést své druhé dítě na svět v květnu a její dcera Emilka se prý na sourozence velmi těší. „Ona ale přece jen neví, o čem to je. Realita možná bude jiná. Snažím se ji do té situace dostávat, snažím se, aby byla s jinými dětmi a zvykala si.”

Vytiskovou jsme potkali na znovuotevření prodejny známé sportovní značky, kde pomáhala nakupujícím s výběrem. Jak se aktuálně strojí zpěvačka s bříškem? „Ráda chodím elegantně i sportovně. Baví mě kontrasty a ráda míchám věci, které se k sobě nehodí,” říká Klára, která zvlášť ve svém požehnaném stavu dává přednost praktičnosti před pohodlím: „Není to někdy sranda. Podpatky musí stranou, protože se těžiště posouvá dopředu a pořád bych padala.”

Reklama

Další články

Načítám