Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Klára Vytisková (38) má sice doma dvouletou dceru a čeká další miminko, pracovních aktivit má ale pořád více než dost.

Do nového roku vstoupila Klára s novým jménem své kapely Klara & The Pop, chystá zbrusu novou desku a do světa vypustila videoklip k písničce All Night Long. Klip natočil Michal Budínský aka Boodya.

„Tahle písnička nás provázela celé loňské jaro a léto a vznikla ve smíchovské zkušebně, když jsme se chystali na turné k desce Home,“ objasňuje Klára, která před lety odstartovala kariéru v kapele Toxique. „Touhle věcí bych chtěla uzavřít desku Home, je to takový bonus, ukazuje, jak právě trávíme čas, a uzavírá uplynulý rok, a proto ji dáváme fanouškům jako dárek,” říká Klára.

Zpěvačka energický studiový klip natočila ve čtvrtém měsíci těhotenství. Podívat se na něj můžete ve videu.

Těhotenství Kláru inspiruje k další práci a nutí ji častěji sedat k pianu a dokončovat rozdělané písničky. Stále více času tráví ve studiu a zkouší s kapelou. Loni si osobitá zpěvačka užila kolotoč klubových a festivalových koncertů k albu Home. Navíc získala cenu Anděl v kategorii zpěvačku roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám