Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Klára Vytisková (38) je nadšená z osmičky finalistů SuperStar, kteří se dnes představí v prvním finálovém kole. "Už z předfinálových kol pro nás bylo náročné vyhazovat. Měli jsme spoustu talentovaných dětí. Jediné, čeho jsem se předtím, než jsem na nabídku kývla, bála, bylo to, že už tady nejsou, že je to přebrané nebo že už vyrostly. A najednou přijde taková sada, že jsem z toho nadšená," řekla nám Klára.

Protože je Klára docela čerstvá maminka, domnívali jsme se, že vyhazovy brala emotivněji. "Na jednu stranu mě dojímá, že každé to jednotlivé dítě, ten soutěžící má doma tu mámu, která to s ním prožívá a musí to pro ni být kolikrát horší než pro samotné soutěžící. Ale já jdu pro slzu trošku daleko. Nevím, jak to říct. Občas brečím u blbostí, ale pak jsou věci, které by mě měly dojmout, ale nedojmou mě. Takže jsem ještě neplakala, ale jsem za všechny šťastná," připustila.

Klára i se SuperStar a malým dítětem stíhala svoji vlastní práci. "Je to ale mazec, pracuju vždycky jenom v noci, když Emilka usne. To pak jedu třeba do dvou do rána. Budu teď za měsíc vydávat desku, která se jmenuje Home a je taková domácí. Složila jsem ji v obýváku, diskutovala o ní v kuchyni, prosnila ji v ložnici a něco nahrála i ve sprše. Strašně se na ni těším," svěřila.

Koncertovat ale nestihla. "To už by bylo absolutně nad rámec mých možností. Turné bude na jaře příští rok," vysvětlila Klára, která jednu písničku nazpívala i se svojí sestrou. "Ona je tedy spíš bubenice a klávesistka. Ale říkala jsem si, s kým jiným bych měla nazpívat písničku o tom, že je hezké být doma, než se sestrou," míní.

A když už jsme byli u rodiny, museli jsme se zeptat, zda hodlá tu svoji nějak rozšiřovat. "Nechci nic zakřiknout, ale mateřství mě každopádně hrozně baví. U jednoho dítěte bych nechtěla zůstat," plánuje Klára, která si o mateřství má co povídat i s kolegyní Martou Jandovou (49). "V šatně vedeme pořád takové hovory. Zrovna jsem si od ní odvezla plnou tašku oblečení po Marušce na Emilku, takže to máme dobře pořešené," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám