Hlavní obsah
Článek

Na podzim vypukne na obrazovkách televize Nova a slovenské Markíza další ročník hudební show SuperStar. V porotě usednou tři známé tváře a jeden nováček - Palo Habera (61), Ondřej Soukup (72), Marta Jandová (49) a Klára Vytisková (38).

Za ty ‚zlé‘ opět nejspíš budou Habera se Soukupem, nedá se očekávat, že by jim tuto ‚funkci‘ přebrala Vytisková, jejíž jméno bylo ve složení poroty velkým překvapením.

„Nabídku na porotcování beru jako výzvu. Těším se, že mi bude z výkonů některých zpěváků mrazit v zádech a že tento ročník SuperStar pošle do éteru nějakou zajímavou osobnost,“ řekla ke své účasti zpěvačka známá z kapely Toxique či svého projektu Klara.

„Vždy se těším, že se podaří najít osobnost nejen skvěle nebo zajímavě zpívající, ale i mající charisma, schopnost upoutat diváka nebo posluchače, osobnost, která bude vzbuzovat emoce. A když dá Bůh, bude mít i skladatelský nebo textařský talent. Někdy se to povedlo, někdy méně. Jsem velmi zvědav, jestli se to podaří v SuperStar 2015,“ dodal Soukup.

Reklama

Další články

Načítám