Hlavní obsah
Článek

Žádná vítězka soutěže krásy, ani vicemiss. Českou republiku bude na finále prestižní světové soutěže krásy Miss Earth reprezentovat dívka, o které jste zřejmě doposud neslyšeli. Bojovat o korunku královny krásy bude modelka a učitelka na základní škole Adéla Štroffeková.

"Jsem šťastná a vděčná, že mohu být Miss Earth 2021. Je to splněný sen. Slibuji, že budu reprezentovat naši krásnou zemi, jak nejlépe dokážu," řekla Super.cz Adéla Štroffeková.

Má nádhernou tvář, dokonalé tělo a nápadně připomíná Karolínu Mališovou (27). Adéla Štroffeková byla finalistkou České Miss Essens. Především kvůli koronavirové krizi, kdy nikdo netuší, zda nepřibudou nová opatření, se vedení soutěže rozhodlo letošní ročník rozpustit.

Adéla ale o svoji šanci reprezentovat na světové soutěži krásy nepřišla. "Adélu jsme vybrali na základě její důkladné přípravy během celého ročníku soutěže. Od začátku byla horkou favoritkou, jak pro veřejnost, tak pro tým České Miss ESSENS. Je jazykově velice dobře vybavená a celkově dobře zapadá do konceptu Miss Earth. Adéla je učitelka na prvním stupni a právě nastoupila na fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, hraje na klavír a zajímá se o enviromentálního témata. Věříme, že náš výběr byl správný a porotu zaujme," vysvětlilo svůj výběr Super.cz vedení soutěže.

České krásky na světové soutěži Miss Earth v minulosti bodovali. V roce 2012 se stala vítězkou Tereza Fajksová (34), předloni skončila třetí Klára Vavrušková (24). Krásná Adéla jistě není bez šance.

Reklama

Další články

Načítám