Hlavní obsah
Článek

Klára Vavrušková (24) se na jedné z nejprestižnějších světových soutěží krásy Miss Earth loni umístila na neuvěřitelném třetím místě a získala titul Miss Earth Water 2019. Letos měla předávat korunku své nástupkyni. Bohužel ale kvůli pandemiii koronaviru znovu na Filipíny nevycestovala, stejně tak jako všechny finalistky. Finále se konalo online formou, každá z kandidátek zůstávala ve své zemi.

Novou Miss Earth se stala Američanka Lindsey Coffey, druhá skončila kráska z Venezuely Setphany Zreik, Klářin titul Miss Earth Water si odnesla Filipínka Roxanne Allison Baeyens.

"Umístily se mé tři favoritky. Filipínka, která získala můj titul, se mi moc líbila, byla krásná. Dělala jsem i porotkyni na Miss Earth Filipíny, věděla jsem o ní. Jsem naprosto spokojená," řekla Super.cz Klára.

Ta bohužel nemohla předat své nástupkyni korunku. "Mrzelo mě to, těšila jsem se, že odletím znovu na Filipíny. Bohužel to nevyšlo, taková je nyní doba. Byla jsem taková koronová Miss Earth. Beru to tak, jak to je. Byla to veliká příležitost, bohužel ve špatné době, ale negativně to neberu. Beru to jako přínos," dodala Vavrušková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám