Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stala se třetí nejkrásnější dívkou planety, ovšem svůj úspěch si vzhledem k celosvětové pandemii moc neužila. A to kvůli povinnostem k soutěži Miss Earth Klára Vavrušková (24) dokonce přerušila studium vysoké školy.

"Je pravda, že právě teď jsem měla být spolu s vítězkou Miss Earth z Portorika na Mauriciu, a místo toho předvádím v Pardubicích. I spousta dalších akcí se mi zrušila nebo přesunula, dokonce i rodiče přesunuli svoji oslavu narozenin," svěřila nám Klára, která byla jednou z krásek, jež vynesly svatební šaty na slavnostním openingu svatebního salonu ve východočeském městě.

Kdyby to bývala věděla, možná nepřerušovala studium na vysoké škole. "Mám ho přerušené na rok a je fakt, že jsem se v karanténě klidně mohla učit. Času bylo dost. Ale aspoň jsem dostala příspěvek na živnostníka," smála se. "Byla jsem doma, s babičkou a maminkou jsme šily roušky," dodala.

"V modelingu už se to ale rozjíždí, už chodí i nějaké nabídky a doufám, že se to pomalu vrátí do starých kolejí. A i ten Mauricius by měl vyjít, předpokládám, že v září," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám