Hlavní obsah
Článek

Možná je brzy uvidíme společně před kamerou. Už před rokem se Klára Melíšková (52) netajila tím, že má její krásná dcera Tonička touhy jít v máminých šlépějích. Netrvalo dlouho a Klářina dcera, která je celá maminka, si vyzkoušela první natáčení.

Mini roličku získala v seriálu Zkáza Dejvického divadla. „Je tam jedna z těch slečen, co točí s Ivanem Trojanem na Kavkách v šatně, kde on je za Anděla Páně. Jedna z těch konzervatoristek je moje dcera. Nebyly jsme tam spolu, ale bylo to poprvé, co jsme se obě objevily v jednom seriálu,“ prozradila pro Super.cz Melíšková. Antonie nebyla jedinou dcerou, která se v seriálu objevila. Na place měla svou holčičku i například Martha Issová.

A podle všeho to nebylo jediné natáčení, které si Klářina dcera vyzkouší. „Ona se teď dostala na umprum na vysokou (Vysoká škola uměleckoprůmyslová - pozn.), takže jde spíš tím výtvarným směrem. Ale říkala, že ji to (natáčení) baví, to zkoumání skrze postavy a role, takže si určitě myslím, že ještě nějaká role přijde,“ prozradila herečka s tím, že její mladší syn ještě podobné ambice nemá. „Syn se zatím klube, tomu je třináct a půl a teď nenávidí svou matku, teď se ode mě odděluje a hledá se, co bude dělat,“ dodala Melíšková.

Ta se kromě jiného stala protagonistkou letošních spotů k Českému lvu. Výsledky budou vyhlášeny v sobotu 23. března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám