Hlavní obsah
Článek

Vyhlášení filmových cen Český lev se nezadržitelně blíží, a tak jako každý rok v televizi poběží spoty, které k slavnostnímu večeru odkazují. Do spotů jsou tradičně obsazováni herci ocenění Českým lvem. A ani letos tomu není jinak.

Tentokrát se v šesti krátkých zábavných příbězích dokumentujících její cestu na slavnostní předávání filmových cen objeví držitelka hned tří Českých lvů Klára Melíšková (52). Na exkluzivní ukázku dvou spotů se podívejte ve videu.

Melíšková je v netradičním zpracování scénáře zachycena na cestě ze svého sídla až k pražskému Rudolfinu, kde se Český lev 23. března koná. Herečka se pražskými ulicemi proháněla historickým taxi jen v lehké večerní róbě.

Cestou na sebe hleděla v zrcátku a chválila se. „Ty jo, Meli, ty jsi ale stejně pořád kočka, co kočka, ty jsi lvice, ty jsi lvice připravená na lov! Třeba se ti podaří ukořistit nějakou roli, co roli, dvojroli, a potom bys mohla dostat ty Lvy hned dva,“ zaznělo v jednom ze zábavných spotů, které se natáčely za mrazivého počasí. Na Melíškové ale zima nebyla vůbec znát a natáčení zvládla jako naprostý profesionál.

V předchozích letech jsme ve spotech k Českým lvům mohli vidět například Bolka Polívku, Hynka Čermáka s Janou Plodkovou či Lenku Krobotovu, která se pro změnu špičkovala s Jaroslavem Pleslem.

Reklama

Další články

Načítám