Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klára Medková Kováčová (40) vynesla jedny z nejodvážnějších šatů slavnostního Českého plesu v Obecním domě. Hluboký dekolt odhalil její bujné vnady a zcela průhledné látka šatů také její dokonalé nohy.

"Šaty jsou od Beaty Rajské. Nechala jsem výběr na ní. Jen mi řekla, ať si pod šaty vezmu bodýčko. Bez něj už by bylo jinam," řekla Super.cz s úsměvem modelka, kterou na ples doprovodila kamarádka, muzikálová zpěvačka Elin Špidlová.

"Manžel má neodkladné pracovní záležitosti. Děti hlídají babička s dědou. Je mi to líto, i přes týden si doma podáváme kliku od dveří. Nemáme na sebe moc času. Nedalo se ale jinak. Vzala jsem proto kamarádku," vysvětluje modelka, která se věnuje práci fitness trenérky.

"Je to pro mě už práce na plný úvazek. Pokrývám si čas dopoledne, když jsou děti ve škole. A i ženské, které trénuju, mají víc času. A odpoledne už se věnuju dětem," dodala Medková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám