Hlavní obsah
Článek

Přestože už je to 16 let, co Klára Medková (40) získala titul I. vicemiss ČR, postavu má stále luxusní. Modelka a manželka fotbalisty Radka Kováče se sice věnuje poslední roky rodině, na své figuře ale stále maká.

„Snažím se cvičit. Chodím na jógu, pilates a teď jsem měla důležitý závod. běžela jsem Spartan Race, běhám pravidelně a na to jsem hodně trénovala,“ svěřila Klára, která má vyrýsovanou postavu, se kterou by mohla z fleku opět do soutěže krásy.

„Je to hodně náročné, je to kolem šesti nebo sedmi kilometrů, na kterých musíte zdolat 20 překážek, jako je šplh na laně, ručkování, prolézání pod ostnatým drátem, brodění se bahnem, je to náročné,“ svěřila blondýnka, která prozradila, jak o sebe pečuje.

„Občas si zajdu na masáž, a co se týče obličeje, tak se snažím pravidelně chodit na kosmetiku, nijak zvlášť ještě ne, říkám si ještě, že je čas na větší zásahy,“ řekla Klára, která se zpět k modelingu příliš nežene. „Jde o to, že to máme s manželem nastavené, že on se stará o rodinu a já jsem doma, máme to takhle a vyhovuje nám to, kdyby byla nabídka, třeba hezká přehlídka, tak se tomu nebráním,“ dodala Medková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám