Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S maminkou jsme ji viděli poprvé a naposledy v roce 2003, kdy skončila druhá na Miss ČR. Když jsme Kláru Medkovou (40) s mámou po tak dlouhé době zahlédli ve společnosti, pochopili jsme, proč se manželka fotbalisty Radka Kováče, která je sama matkou dvou malých synů, vůbec nemění. Je to prostě gen věčného mládí.

Klářina maminka je stále aktivní, doma ve Vyškově má svoje kadeřnictví, takže není tou pravou hlídací babičkou. "Hlídá sice hrozně ráda, ale nemá moc čas. Teď ho má, takže jsme spolu vyrazily do společnosti a chystáme se s klukama do Harrachova. Když jsme spolu, tak si to hrozně užíváme," řekla nám Klára na otevření nové italské restaurace.

Klára si na párty vzala model, který jí odhaloval bříško, takže nás zajímalo, jak to dělá, že je stále tak krásně štíhlá. "No, je to jednoduché. Pořád lítám kolem dětí a baráku, a tak se nemám ani čas najíst. Až mě za to manžel i maminka plísní. Občas jídlo zanedbávám, měla bych trošku přibrat a malinko zvolnit," vysvětlila Klára, která prý miluje sladké a odmalička nejí maso. "Kdyby dal přede mne někdo flákotu masa anebo dort, volba je jasná," smála se půvabná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám