Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna krásy Klára Medková (40) je dvojnásobnou maminkou a modeling už dávno pověsila na pomyslný hřebík. Je doma s dětmi a přehlídky a focení už nejsou na pořadu dne.

"Jsme taková nudná rodinka. Davídek půjde k zápisu a jinak vše při starém. Stále vdaná, spokojená už třináct let. Sedm let jsme manželé a máme spokojené zdravé děti. Je mi takhle dobře, modeling mi nechybí. Dívám se na přehlídky, mám to ráda jako divák, ale že bych předváděla, to ne, to mi nechybí," řekla Super.cz Medková.

Klára je maminkou na plný úvazek. Do práce se nechystá. "Létání kolem baráku, dětí, vymyslet, zorganizovat koníčky. Ono to dá zabrat. A jsem na to vlastně sama. Manžel je stále na fotbale, létá i do ciziny, je to hlavně na mně," vysvětluje. Do budoucna plánuje i třetího potomka. "Třeba za tři roky, uvidíme. Na pořadu dne to není, v plánu to je," upřesnila Medková.

Třiatřicetiletá blondýnka má stále dokonalou postavu. Jak si ji udržuje? "Chodím běhat, mám ráda pohyb, ale cíleně, že bych na tom makala, to ne. Aktivní způsob života k naší rodině patří, my doma na gauči neležíme," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám