Hlavní obsah
Článek

Na módních molech ani ve fotografických ateliérech už modelku Kláru Medkovou (40) nepotkáváme ani sporadicky. Věnuje se manželovi, fotbalistovi Radku Kováčovi, a dvěma synům, Radečkovi a Davídkovi. S nimi také vyrazila na akci Kočárkem Prahou.

Protože jsme několikrát teoretizovali na téma, zda by nechtěla ještě holčičku, pozorně jsme se jí zahledělo na bříško, jestli už náhodou neroste. "Kdepak, teď je to na bodu mrazu. Tedy ne s manželem, s tím je všechno v pořádku už dvanáct let, ale s dalším dítětem myslím," řekla nám Klára.

Dva kluci jí prý stačí. Starší Radek už chodí do školy, Davida to teprve čeká, ale ve stejné budově má předškolní přípravu. Radeček začal už i s fotbalem. "Chce být brankář. Davču to zatím nechytlo," svěřila Klára a Davídek vehementně přitakal, že fotbalistou být nechce.

O tom, že by začala pracovat, zatím Klára neuvažuje. "Až mě Radek uvidí, že doma ležím na gauči, tak na to přijde čas. Zatím mě moji tři kluci zaměstnávají dost," domnívala se. "Najdu si sice i čas pro sebe, zajdu si třeba zacvičit, ale kolem baráku je taky práce dost," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám