Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásné missky a fešní sportovci, především fotbalisté a hokejisté, to je spojení, které tu bylo už od prvních let, kdy se v Česku začaly pořádat soutěže krásy. A protože ani poslední vítězka České Miss Nikol Švantnerová (31) není výjimkou, zaměříme se dnes na krásné missky, které skončily v náruči fotbalistů.

Půvabná studentka Nikol už nějaký ten pátek randí s fotbalistou prvoligových Teplic Jakubem Horou. Královnou krásy se tato kráska z Českých Budějovic stala i přesto, že se v médiích několik dní propíralo, že má pletky s úplně jiným fotbalistou - brankářem Milanem Švengerem (ano, je to ten samý fotbalista, který před časem posílal intimní fotografie svého přirození modelkám Agátě Prachařové a Haně Mašlíkové).

Švantnerová ale známého lamače dívčích srdcí považuje jen za svého kamaráda a její srdce nadále hoří jen a jen pro Jakuba Horu, který je prý imunní vůči missí nemoci a nemyslí si, že se po vítězství v soutěži bude v dohledné době konat bouřlivý rozchod. A jak je vidno, ani spekulace o pletkách s Milanem Švengerem Nikole ve finálovém klání České Miss neuškodily.

Příklad by si novopečená královna krásy mohla vzít z loňské České Miss Earth Nikony Buranské, jež ani po roce od úspěchu v Miss partnera nevyměnila a nadále chodí s fotbalovým reprezentantem a obráncem prvoligového Jablonce Filipem Novákem.

S fotbalistou to skvěle klape i Vicemiss ČR 2003 Kláře Medkové (40). Sexy blondýnka a dvojnásobná maminka je manželkou stopera pražské Sparty Radka Kováče.

Jedním z nejkrásnějších párů mezi misskami a fotbalisty jsou bezesporu sparťanský obránce české fotbalové reprezentace Pavel Kadeřábek a Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská (33). Mezi fotbalisty s oblibou loví i misska Aneta Vignerová (36). V posteli měla bývalého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho a dnes randí s méně známým sympaťákem Michalem Zemanem.

Který zamilovaný pár se vám líbí nejvíc?
Tereza Chlebovská a Pavel Kadeřábek
24 %
Nikol Švantnerová a Jakub Hora
3,6 %
Nikola Buranská a Filip Novák
10,7 %
Aneta Vignerová a Michal Zeman
1,9 %
Radek Kováč a Klára Medková
59,8 %
Celkem hlasovalo 28303 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám