Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teď už se věnuje spíše dvěma synům než modelingu, který je pro ni výjimečným zpestřením mateřské dovolené. Klára Medková (40) ovšem na svoji postavu rozhodně nerezignovala a je štíhlejší, než když v roce 2003, tedy před tuctem let, skončila druhá na soutěži Miss ČR.

"Už to dá ale víc práce," smála se manželka fotbalisty Radka Kováče, která vypadá stále dokonale nejen v plavkách, ale sekne jí to v lyžařské kombinéze, ve které se předvedla ještě předtím, než sama odjela do hor.

"Na lyže se těším. Během roku jezdíváme s manželem a dětmi do Krkonoš, ale na kolo. S chlapečky jsem byla i v Nízkých Tatrách. Sjezdovky jsou ale pořád lepší a upravenější za hranicemi, kde je i o dost méně lidí, takže se chystáme do Salcburska. Tamní sníh už jsem si ostatně vyzkoušela, když ho navezli do Prahy v rámci propagační akce. Zvlášť Radek ale musí být kvůli fotbalu na sebe hodně opatrný," míní Klára.

Pohyb Kláru pořád baví, když týden necvičí, třeba kvůli nemoci, je z toho celá nervózní. "Máme to s Radkem stejně a ke sportu vedeme i děti. Já dvakrát týdně chodím na speciální cvičení v kombinéze, která do mě pouští elektrické impulzy, pak na jógu a na pilates. Ráda také běhám, vždycky si přitom pročistím hlavu," doporučuje recept pro vystresované maminky Medková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám