Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se ve společnosti objevila Klára Jandová (44). Herečka se zúčastnila premiéry nové české komedie s názvem Tady hlídáme my, která navazuje na úspěšný snímek Tady hlídám já.

Herečka se proslavila dětskými rolemi ve filmech Plivník, či O zapomnětlivém černokněžníkovi, po letech jako dospělá hrála v seriálech Rodinná pouta, Cesty domů nebo třeba Ohnivý kuře. Od dob svých začátků se sice fyzicky změnila a vyzrála, milý úsměv jí ale zůstal.

„Moc jsem se na premiéru těšila, i z toho důvodu že se nejen potkám s kolegy, se kterými jsem ve filmu hrála, ale i proto, že měl film být v kinech už dávno. Moc jsem si natáčení na Šumavě užívala. Strávili jsme tam společně hodně krásné dny a byli jsme jako jedna rodina,“ nechala se slyšet Klára.

Roli ve filmu, kde dostal hlavní roli jezevčík, Jandová přijala s nadšením. „Jsem velká pejskařka. Můj první vedený jezevčík, se kterým jsem i soutěžila na psích závodech, se jmenoval Eliška. Dožila se krásných 17 let a tří měsíců. Dokonce si zahrála i ve filmu. Byl to pejsek, na kterého nikdy nezapomenu. Hodně mě naučila, a dokonce i mého syna naučila lézt, když před ním posouvala hračky."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám