Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partičku půvabných mladých žen známých ze světa šoubyznysu jsme potkali na kosmetickém veletrhu, kde se shromáždily kolem stánku, kde se představovaly nejnovější typy lakování nehtů. Zajímalo nás nejen to, jak se o své nehtíky starají, ale také zda měly někdy chuť drápky s perfektní manikúrou někomu vyškrábat oči.

"Já jsem v tomhle opravdu kliďas, takže veškeré konflikty, projevy nenávisti a agresivity jsou mi cizí. Maximálně se naštvu, ale snažím se negativní emoce odbourávat," míní Markéta Hrubešová (52). "O nehty se snažím starat v rámci možností jako pracující maminka, ale kvůli své profesi se pochopitelně musím udržovat," dodala, než si nechala nehty upravit speciálním lakem.

„Líbí se mi, že lak vydrží až deset dní, a dá se sloupnout jako pleťová maska. Tím, že často vařím, mám ruce zabořené neustále ve vodě, v těstě nebo mezi bramborami, proto mi nevyhovují gelové nehty, vadí mi taky, že při jejich aplikaci musí manikérka můj nehet hodně zbrousit, ten zásah mi připadá brutální. Proto mě zaujal tento," upřesnila.

Ani její kolegyně ze seriálu Cesty domů Klára Jandová (44) prý není agresivní. "Já jsem spíš psí než kočičí a drápky přece vytahují kočky," smála se. „Mám ráda upravené ruce, ale vadí mi, že když si nechám dělat umělé nehty, musí mi manikérka ty mé poničit. Navíc kdykoliv jsem si nechala nehty udělat, hned jsem je urazila při mytí nádobí nebo vytírání podlahy," vyprávěla.

"Vyškrábat oči ne, ale hodně mě štve jedna letecká společnost, kde zaplatíte horentní ceny za letenky, a přitom se o všechno, včetně kompletního odbavení, musíte postarat sám," vzpomněla si zpěvačka Kateřina Mátlová. "Doma dělám v podstatě všechno, takže nehty dostávají docela zabrat. Nebudete mi věřit, ale já hrozně ráda myji nádobí, dokonce ani nemám myčku," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám