Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Klára Jandová (44) měla několikaletou pauzu na obrazovce. Poté, co skončila její postava Evy v Rodinných poutech, zmizela ze světa. Všichni se domnívali, že se vdala a narodilo se jí miminko. Klára, která prožila dlouhodobý vztah s o generaci starším kolegou Michalem Peškem, je ale na takové dotazy alergická. "Ne, dítě nemám a vdaná nejsem," odsekla na dotaz Super.cz a raději utekla z večírku, který pořádala její domovská televize.

Jandová se stala populární díky postavě Evy v Rodinných poutech. Tam se vdávala za svého partnera Adama, jehož hrál Tomáš Krejčíř. Svatební šaty jí moc slušely. Stejně jako ty nové, které si oblékla na natáčení seriálové svatby s kolegou Viktorem Limrem v seriálu Cesty domů.

Zatímco oba její televizní ženichové jsou ženatí i v reálu, ona se žádosti o ruku zatím nedočkala. Podle informací ze zákulisí momentálně ani žádnou vážnou známost nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám