Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když se Český lev snaží, ještě pořád tento galavečer není možné srovnávat s udělováním Oscarů. Naštěstí se v sobotu v Lucerně objevilo několik vlaštovek, které potěšily oko módních fajnšmekrů.

Ve skvělé formě nakráčela do velkého sálu paláce Lucerna herečka Klára Issová (45) v kalhotovém kostýmu v pánském stylu. Sněhobílý oblek, pod který si odvážná kráska nevzala podprsenku, barevně roztříštila kanárkově žlutým psaníčkem a šperky ze žlutého zlata. K bílému základu si mohla herečka s klidným svědomím dovolit i výrazné líčení s kontrastující rudou rtěnkou.

Její sestřenice Martha Issová to měla o něco složitější, neboť se nachází v pokročilém stadiu těhotenství. Na tento večer však nezvolila šaty těhotenské, ale klasické večerní empírového střihu. Detail vtipně zauzlovaného živůtku vypadá skvěle, ale méně povedená je maxi délka šatů, která nositelku opticky zvětšuje.

Opět mě nezklamala ani Iva Pazderková (44), která si vybrala zajímavý zlatavý korzet a pouzdrové šaty ze stejného materiálu z konfekce H&M. Boty stejné značky z řady Marni s purpurovou platformou vtipně doplnila vintage kabelkou se stejnými barevnými prvky.

Důstojná vdova Dagmar Havlová (71) se předvedla v decentních černých šatech, které ale díky zdůrazněným ramenům a labutěnce na konci rukávů nepozbývaly nápad. Paní Dagmar měla navíc jednoznačně nejkrásnější účes večera.

Českého lva si nemohla nechat ujít ani Ivanna Benešová. Kontroverzní režisérka miluje leopardí vzor, a tak si nechala tyto šaty přivézt z Dubaje. Doplnila je údajně velmi pohodlnými střevíčky Aldo a psaníčkem stejné značky. Výrazné náušnice jí byly vyrobené přímo na zakázku.

Herečka Aňa Geislerová (48) si v sobotu neodnesla pouze cenu za nejlepší herecký výkon, ale byla rozhodně nejlépe oblečenou dámou na akci. Módní ikona si oblékla šaty v barvě holubí šedi, které pochází z její kolekce „All you can eat,“ navržené pro českou konfekci Pietro Filipi. Poté, co si po příchodu svlékla norkový kožíšek od návrhářky Ivany Mentlové, se ukázaly i šperky z plastů a štrasu, které cudnou róbu skvěle doplňovaly.

Anina sestra Ester nezůstala pozadu a zazářila v bavlněných zavinovacích šatech v námořnické modré barvě, se kterou ostře kontrastovaly svítivě žluté střevíčky s otevřenou špičkou. Vzhledem k tak výraznému obutí Ester zvolila jen barevně nenápadné psaníčko H&M ve tvaru obří obálky.

Reklama

Další články

Načítám