Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Klára Issová (44) není obdařena bujnými vnadami, ale má takovou sebedůvěru, že si klidně oblékne hluboce vystřižené sáčko a pod něj si nevezme nejen top, ale ani podprsenku. "Poradili mi to stylisté z mého oblíbeného obchodu, kteří mi pomáhali s outfitem," řekla Super.cz Klára.

Klára se sice vůbec nestyděla a byla se svým oblečením na výsost spokojená, ale občas jí při prudším pohybu vykouklo ze saka o něco víc, než by si přála. Na rozdíl od fotoreportérů si toho ale nevšímala a chovala se jako by nic. Na parketu to ale na afterpárty po cenách Českých lev raději moc neroztáčela.

Herečka, kterou nyní můžeme vídat v seriálu První krok jako baletku, která se musela živit jako tanečnice u tyče, má záviděníhodnou postavu. "Měřím 168 centimetrů, nosím velikost třicet šest a kolik vážím, nevím. Možná mne vážila doktorka někdy před dvěma lety, ale nepamatuju si to," uvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám