Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jedna z nejkrásnějších a zároveň nejzábavnějších českých hereček Klára Issová (44) potěší všechny své fanoušky! Objevila se totiž konečně první ukázka z očekávaného filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé ženy, v němž evidentně naplno vybalila svůj komediální talent. Nechybí její karamboly, trapasy, nevěry partnerů holkařů, Jiří Dvořák s obočím Brežněva, zmalovaný Pavel Kříž coby soudce a další šílenosti!

Ve filmu, alespoň soudě podle ukázky, nechybí nejen celá plejáda známých herců, ale ani pořádná porce humoru, který především Klára Issová zvládá perfektně (ukázala to už ve filmu Všechno nebo nic).

„Klára je srdečná, jemná, inteligentní. A legrační. A to je nedůležitější, když se točí komedie. Neměla jsem konkrétní představu, kolik má hrdinka vážit, jak velká má mít ňadra a zadek. Věděla jsem ale jistě, že představitelka postavy, kterou jsem si vymyslela, musí mít smysl pro humor a oči, které berou za srdce. A to všechno Klára má,“ pochvaluje si představitelku hlavní role autorka dvou knižních předloh Halina Pawlowská.

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci podle tvůrců razí poselství, že i když se lidem v lásce stávají hrozné věci a lidé jsou často k smíchu, nesmí se hledání té pravé polovičky nikdy vzdát.

„Při natáčení žádného filmu jsem se ještě tak nebavil, jako tady. Na place byla pohoda a legrace. Na svoje si přijdou samozřejmě hlavně ženy, ale myslím, že pobavíme i hodně mužů,“ slibuje producent Pavel Pásek.

I režisér Filip Renč se těší, až osmnáctého ledna, kdy má biják premiéru, nadchne především divačky. Podle něj jde o excentrickou komedii.

„Film je barevný, zvukový, je doplněn i o hudební složku. Bude crazy napínavý, dobrodružný, mystický, dramatický, akční, světový! Naše single ladies, nespokojené rozvedené ženy, matky, milé tchyně, babičky se smyslem pro humor, tety, sestry i zhrzené milenky, to bude film pro vás,“ slibuje Renč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám