Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klára Issová (45) na zahájení karlovarského filmového festivalu představila svého nového přítele Jakuba a kolem páru se samozřejmě ihned sletěly houfy fotoaparátů a kamer. Říkali jsme si, jak to hereččin partner, který není ze světa šoubyznysu, musel těžko snášet, ale prý to nebyl problém.

"Musím říct, že to zvládá s klidem. Zvládá to opravdu dobře. Říkali jsme si, že si to užijeme. Myslím, že to spíš vytváří to okolí, ale podle mě to probíhá dobře," domnívá se půvabná brunetka. "Budeme tady jenom do neděle, protože začínám brzy točit film, takže se musím připravovat," vysvětlila Issová.

Tu čeká natáčení s Filipem Renčem (58) podle námětu Haliny Pawlowské (69). "Je to komedie, kterou napsala, je krásná, vtipná, tak si to doufám užijeme. Natáčet budeme celé léto," upřesnila Klára, z níž se pomalu stává komediální herečka.

Hodně spolupracuje i se zahraničními produkcemi. "To jsou věci, které jsou stále v procesu, dělám castingy, komunikuju se svými agenty. Uvidíme, co vyjde. Ale v momentu, kdy kývnu na český film, tak na něj musím mít prostor. Tak doufám, že něco vyjde na podzim," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám