Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ukazuje dekolt, ale hlavně hláškuje a vtipkuje tak, že se smějí i na ženské fórky alergičtí pánové. Klára Issová (44) poprvé dostala roli v komedii a zvládla ji tak, že možná už žádnou vážnou v životě nedostane. Mrkněte, jak ve filmu Všechno nebo nic stírá Táňu Pauhofovou (40)!

„Dalo by se říct, že je to vlastně moje první komediální role, navíc takhle extrovertní ohnivá žena. Musím říct, že často jsem překonávala i strach a stud. Ale povahou jsem Býk a nakonec do těch věcí vždycky jdu, ráda riskuju a mám ráda dobrodružství. Tak nezbývalo nic jiného, než strach a stud překonat,“ svěřila se nám na premiéře, na níž měla odvážnou róbu.

Možná právě její ztřeštěná role Vandy, která s přehledem zastiňuje i hlavní hrdinku Lindu (Pauhofová), může za to, že film vede žebříčky návštěvnosti, sesadil z trůnu i hit desetiletí Anděl Páně 2 a pokořil také celosvětový bestseller xXx: Návrat Xandera Cage.

Postava Issové radí s muži kamarádce, ale sama řeší vztahové problémy. Nejdřív jde z lůžka na lůžko, pak si najde výrazně staršího muže, aby nakonec skončila v náručí někoho, s kým do té doby vůbec nepočítala. Zní to dost vážně, ale v podání Kláry je to docela velká legrace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám